Pretutindeni oamenii au nevoie de spatii de depozitare, dar pe santiere acesta nevoie mi se pare uriasa. Imaginati-va ca abia au inceput constructiile la blocuri, iar pe pamant sunt depozitati sacii cu ciment care face prize rapida, vata minerala, rigips, parchet laminat, tot ceea ce s-ar deteriora din cauza ploii. Multe dintre materialele de constructie folosite la interior sunt incompatibile cu ploaia, de aceea sefii de santiere le depoziteaza in containere santier.
Nu pot fi lasate in ploaie nici prelungitoarele, aparatele electrice si utilajele pe care le folosesc muncitorii in activitatea lor. Sa le duca in interior, cat inca nu este acoperis reprezinta un nonsens. Veti spune ca sunt constructori si pot face rapid o baraca din cativa pari batuti in pamant si o prelata deasupra, dar ideea nu este deloc avantajoasa fiindca:
-se poate darama la o furtuna mai puternica si se strica si materialele puse acolo
-de fiecare data cand se va incape un alt santier, se consuma timp pretios cu inaltarea acestor adaposturi nesigure.
Dar nu numai pentru depozitarea materialelor este nevoie de containere pe santier. Ganditi-va ca la sfarsitul zilei de munca, constructorii au nevoie de un dus in care sa se curete de tot praful, toata transpiratia si toata mizeria adunate pe corpul lor! Acesta meserie face parte din categoria celor care murdaresc mult pe practicant. Stropi de beton sar din betoniera si cand este dat pe perete pe picioare, fata si in par, praful cimentului se asaza ca o pudra pe pielea traspirata. Nu ar fi cinstit fata de salariatii nostri sa ii obligam sa isi caute singuri locul in care sa isi faca igiena personala zilnic.
Cu un container-santier transformat in grup sanitar ne indeplinim datoria fata de cei care lucreaza pentru noi. Este suficient un container, daca se lucreaza cu o echipa restransa, in cazul unei echipe mari, de la 20 de oameni in sus se impune prezenta mai multor grupuri sanitare, care pot fi racordate la apa si canalizare.
Muncitorii au nevoie de hrana calda si consistenta, de aceea s-ar putea organiza si o bucatarie si un grup alimentar din containere.
Bine echipate, aici ar putea sa se prepare mancare calda pentru ei sau sa li se dea sansa muncitorilor sa isi faca singuri de mancare, iar dormitorul amenajat special pentru ei sa nu miroase toata noaptea a mancare.
Sper ca v-am convins de nevoia de containere-santier si ca veti plasa comanda in acest moment pe site-ul celor de la Cabine-containere.ro, mai ales ca sunt dispusi la negocieri si livreaza constructiile mobile si versatile acolo unde este nevoie de ele. Nu este cazul sa ridicati numai baraci pe unde va plimbati prin tara si sa irositi timp si materiale si la ridicarea lor, dar si la demolare.
Containerele au o valoare foarte mare. Valoarea spatiului pe care il ai imediat la dispozitie, caruia ii dai ce utilitate vrei, pe care il compartimentezi si mobilezi cum doresti. Nu incepeti constructiile fara containere care sa serveasca drept spatii de depozitare a materialelor de constructie perisabile si sa raspunda nevoilor muncitorilor de pe santier!