• Parga, intre cultura venetiana si istorie otomana

  trimis de Alexandra Constantin

  Atunci cand iti doresti o vacanta reusita cauti o destinatie incarcata si de istorie, dar si de arta, un loc cu plaje unice, dar si cu peisaje spectaculoase. Eu am ales anul acesta Parga pentru ca le are pe toate acestea si inca ceva in plus.

  Castelul Venetian, Castelul lui Ali Pasa, orasul Parga, plaja Valtos, Biserica Sf Nicolae, insula Panagia cu misterioasa Capela Adormirea Maicii Domnului la care se poate ajunge si innot, dar si tavernele minunat de elegante si discrete, magazinele in care este o placere sa negociezi preturile ca si delicioasele preparate ale bucatarie traditionale grecesti care te imbie la tot pasul, sunt ingrediente care mie imi fac vacantele de neuitat si va invit si pe voi toti iubitorii de calatorii si indragostitii de Grecia sa o faceti!

  Daca aceste cateva randuri nu v-au convins…iata cateva imagini careva vor convinge cu siguranta ca Parga este una dintre cele mai bune optiuni pentru urmatoarea voastra vacanta in Grecia:

  Plaja Valtos, Parga - Grecia
  Plaja Valtos, Parga – Grecia
  Plaja Valtos, Parga
  Plaja Valtos, Parga
  Salata greceasca - Horiatiki
  Salata greceasca – Horiatiki
  Portul din Parga - panorama de la Castelul Venetian
  Portul din Parga – panorama de la Castelul Venetian

   

  Statiunea Parga - Grecia
  Statiunea Parga – Grecia


  [WPCR_INSERT]  Acest articol a fost vizualizat de 556 persoane.

Author:

Sunt turist hoinar si ajung acolo unde ma poarta gandul si ofertele ieftine.


Lasa un comentariu

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*